És necessari un gabinet de premsa extern per ajuntaments petits?

Roda de premsa corporativa

Aquesta pregunta la plantegen molts ajuntaments petits de Catalunya que han aprimat o estan aprimant la seva administració a dia d’avui. Però que entenem ajuntaments petits que no tenen un equip de premsa intern per la seva estructura o que han reduït seu funcionariat?
Es podria dir que parlem d’aquells consistoris que tenen menys de 500 habitants censats i que no tenen una necessitat constant o diària en la comunicació interna o externa.

Com assesor extern de comunicació sóc del parer que sí, és necessari poder i veure com una necessitat més el contractar un gabinet extern. Per començar, estalvia diners i despeses al consistori i en segon lloc, es dóna una oportunitat a tots els gabinets de comunicació petits perque creixin i puguin ampliar el seu equip.

Per altra part, si el gabinet de premsa extern fa ben feta la seva tasca i l’equip corporatiu de l’Ajuntament està satisfet. Encara que més endavant canviï el consistori, aquest no té perque canviar-ho si el gabinet de premsa ha demostrat i demostra que treballa amb una professionalitat total i donant millors resultats perque hi darrera tot un equip de professionals que vetllaran per la bona reputació del consistori; sigui del color polític que sigui.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s