Breu cop d’ull a la premsa econòmica actual a Catalunya

Senyera onejant

Quin panorama ens trobem actualment sobre el periodisme econòmic a Catalunya?

En primer lloc, tindríem que parlar dels diaris econòmics com Expansión, Cinco Días i El Economista, passant per revistes econòmiques que s’editen a Barcelona com Catalunya Empresarial i Catalunya Econòmica, però ens manca un periòdic econòmic d’edició diària en català.

Cal citar però també, que els diaris catalans com La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, L’Ara o El Punt/Avui tenen les seves seccions de economia com és natural.

En primer lloc podem parlar del tractament que fa La Vanguardia amb el seu suplement Dominical Dinero: pàgines i pàgines de notícies econòmiques i empresarials tant a nivell local, estatal i especialment internacional.

Per altra banda, el diari Ara, ofereix als seus lectors la secció Ara Emprenem i El Periódico de Catalunya consta d’una secció d’economia diària, a més de dos suplements com són + Valor, que analitza l’actualitat econòmica i, + Innovación dedicat a les noves idees empresarials.

Això nomès és una pinzellada “llarga” del panorama de la premsa econòmica de Catalunya perque també tindriem que parlar de les ràdios, televisions i diaris digitals que tenen una secció o un programa propi sobre economia i empresa.

Seguirem parlant i desenvolupant aquest tema més endavant, quan hi hagi novetats en aquesta matèria tant concreta.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s