Perfil de Juan Pablo Torrents-Faura

juan-pablo-torrents-faura

Consultor de comunicació, periodista i social media per a empreses i institucions, és col·laborador docent a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) de l’assignatura “Protocol i Organització d’Actes”, i participa com analista d’actualitat al programa Més324  de Televisió de Catalunya.

Fundador de l’agència de comunicació i relacions corporatives JPC comunicación.

Col·labora per a diverses agències de comunicació i publicitat com Bemypartner i Manifiesto, i organitza col·loquis i conferències amb personalitats del món de l’empresa, la comunicació, la política i l’esport.

Formació

Llicenciat en Periodisme, compta amb un postgrau en Gestió i Protocol de Congressos i Convencions. Ha cursat estudis d’Humanitats i és Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

En aquest bloc publica articles, reportatges i entrevistes que ha redactat com a freelance per a diversos mitjans de comunicació sobre comunicació, protocol, salut, cinema i diverso temes d’actualitat.


Consultor de comunicación, periodista y social media para empresas e instituciones, es colaborador docente en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) de la asignatura “Protocolo y Organización de Actos”, y participa como analista de actualidad en el programa Més324 de Televisió de Catalunya.

Fundador de la agencia de comunicación y relaciones corporativas JPC comunicación.

Colabora para diversas agencias de comunicación y publicidad como Bemypartner y Manifiesto, y organiza coloquios y conferencias con personalidades del mundo de la empresa, la comunicación, la política y el deporte.

Formación

Licenciado en Periodismo, cuenta con un postgrado en Gestión y Protocolo de Congresos y Convenciones. Ha cursado estudios de Humanidades y es Técnico Superior en Prevención de Riesgos Laborales.

En este blog publica artículos, reportajes y entrevistas que ha redactado como freelance para diversos medios de comunicación sobre comunicación, protocolo, salud, cine y diversos temas de actualidad.


Perfil en Linked in

logo linked in

Otros datos

-Miembro del Col·legi de Periodistes de Catalunya

-Contacto e-mail: jptorrentsf@gmail.com 

Anuncios