Perfil de Juan Pablo Torrents-Faura

juan-pablo-torrents-faura

Llicenciat en Periodisme, compta amb un postgrau en Gestió i Protocol de Congressos i Convencions. Ha cursat estudis d’Humanitats i és Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

Fundador de l’agència de comunicació i relacions corporatives JPC comunicación.

Periodista, consultor de comunicació, social media i blogger per a empreses i institucions, és professor col·laborador a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) de l’assignatura “Protocol i Organització d’Actes”. També organitza col·loquis i conferències amb personalitats del món de l’empresa, la comunicació, la política i l’esport.

En aquest bloc publica articles, reportatges i entrevistes que ha redactat com a freelance per a diversos mitjans de comunicació sobre comunicació, protocol, salut, cinema i diverso temes d’actualitat.


Licenciado en Periodismo, cuenta con un postgrado en Gestión y Protocolo de Congresos y Convenciones. Ha cursado estudios de Humanidades y es Técnico Superior en Prevención de Riesgos Laborales.

Fundador de la agencia de comunicación y relaciones corporativas JPC comunicación.

Periodista, consultor de comunicación, social media y blogger para empresas e instituciones, es profesor colaborador en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) de la asignatura “Protocolo y Organización de Actos”. También organiza coloquios y conferencias con personalidades del mundo de la empresa, la comunicación, la política y el deporte.

En este blog publica artículos, reportajes y entrevistas que ha redactado como freelance para diversos medios de comunicación sobre comunicación, protocolo, salud, cine y diversos temas de actualidad.


Perfil en Linked in

logo linked in

Otros datos

-Miembro del Col·legi de Periodistes de Catalunya

-Miembro de la Asociación de Comunicadores de Biotecnología

-Contacto e-mail: jptorrentsf@gmail.com 

Anuncios